NewJoy Vento V8 Commode

NewJoy Vento V8 Commode
€ 349,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Zwart, wit, grijs en rood, dat zijn de kleuren die deze commode kenmerken. De Commode Vento V8 Red past perfect in een echte raceauto kamer en is ontworpen door het meubelmerk NewJoy. Het kinderkamer meubel is uitgevoerd in kwalitatieve materialen die goedgekeurd zijn voor gebruik in een kinderkamer.

De Commode Vento V8 Red is uitgerust met drie grote lades voor al het speelgoed van je zoon. De lades zijn weer voorzien van een soft-close systeem dat niet alleen bevorderlijk is voor de kwaliteit maar ook voor de veiligheid van de commode. Met deze stoere commode is de kamer van je zoon compleet.

Bruto gewicht48 kg.
KleurRood
MateriaalKwalitatief geperst hout, MDF hout
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!