NewJoy Towerland Trapje

NewJoy Towerland Trapje
€ 219,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Dit trapje behoort tot de kinderkamer serie Towerland. Het trapje is geproduceerd door het meubelmerk Newjoy en is erg handig als je van plan bent om het stapelbed Towerland te bestellen voor je kinderkamer. Het trapje is gemaakt van metaal en afwerkt in de kleur blauw en past prima bij het stapelbed Towerland Small en Big.

Het Trapje Towerland is stijl en daarom zeer stabiel. Je kind kan het trapje op een veilige manier beklimmen. Bekijk ook andere meubels van de kinderkamer serie Towerland.

Bruto gewicht10 kg.
KleurWit
MateriaalMetaal
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!