NewJoy Towerland Stapelbed Big

NewJoy Towerland Stapelbed Big
€ 2.749,00

of per maand vanaf € 60,20

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Wow Wow Wow! Zijn de perfecte woorden om Newjoy’s nieuwste stapelbed Towerland te beschrijven. Het stapelbed is een uitblinker in stijl, gemak en comfort. Dit multifunctioneel stapelbed heeft echt zoveel ruimte beschikbaar voor de kleding en spulletjes van je kind, het bed is namelijk voorzien van een kinderkledingkast, kleine lades en opbergvakken.

Dit stapelbed is een perfecte combinatie van functionaliteit en schoonheid! Het stapelbed Towerland is voorzien van een stevig trapje met lades maar daarnaast heeft het bed ook een uitschuifbaar bureau en 2 uitschuifbare logeerbedden. Towerland; een lust voor het oog en een instant blijmaker voor je kinderen dus!

Bruto gewicht450 kg.
KleurWit
MateriaalKwalitatief geperst hout, MDF hout, Metaal
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!