NewJoy Towerland Kinderkledingkast Outlet

NewJoy Towerland Kinderkledingkast Outlet
€ 929,00

of per maand vanaf € 20,35

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een kindervriendelijke en ruime kledingkast is natuurlijk de wens van iedere ouder voor in de kinderkamer. Het meubelmerk NewJoy laat deze wens uitkomen dankzij de Kinderkledingkast Towerland. Deze grote kinderkledingkast is uitgerust met twee soft-close lades en twee deuren met deurdempers. Wanneer je deze deuren opent gaat bovendien de LED-lamp branden.

De Kinderkledingkast Towerland Outlet is gemaakt van E1 gecertificeerd MDF hout en afgewerkt dankzij 3D- en UV-printtechnieken. Ook is het kinderkamer meubel voorzien van 2 mm. dikke PVC randen die en beschermende functie hebben. Dit is een showroommodel welke gemonteerd is geweest. De kinderkledingkast is onbeschadigd wordt gedemonteerd geleverd.

Bruto gewicht190 kg.
KleurWit
MateriaalKwalitatief geperst hout, MDF hout
Breedte0 cm.
Diepte0 cm.
Hoogte0 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!