NewJoy Towerland Kinderbed Outlet

NewJoy Towerland Kinderbed Outlet
€ 2.749,00

of per maand vanaf € 60,20

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een kinderbed dat alles heeft! Met dit grote kinderbed hoef je alleen nog een kinderkledingkast toe te voegen en de kinderkamer is klaar. Dit grote kinderbed is ontworpen door het meubelmerk NewJoy.

Het Kinderbed Towerland bestaat uit diverse opberglades en kasten. Daarnaast heeft het kinderkamer meubel een uitschuifbaar bureau en extra bed voor logees. Het kinderbed is gemaakt van E1 gecertificeerd MDF hout dat is afgewerkt middels UV- en 3D-printtechnieken. Ook is het Kinderbed Towerland Outlet voorzien van 2 mm. dikke PVC randen, deurdempers, soft-close lades en LED-verlichting achter één deur. Dit is een onbeschadigd  showroommodel welke gemonteerd geleverd wordt.

Bruto gewicht450 kg.
KleurWit
MateriaalKwalitatief geperst hout, MDF hout, Metaal
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!