NewJoy Solid Kinderkledingkast Small

NewJoy Solid Kinderkledingkast Small
€ 429,00

of per maand vanaf € 9,40

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De kinderkledingkast is toch wel een belangrijk meubel in een kinderkamer. Een kinderkledingkast zorgt voor opbergruimte maar is ook sfeerbepalend. Daarom is de Kinderkledingkast Solid Small een perfect meubel. Het kinderkamer meubel is neutraal vormgegeven en hoort bij zowel een meisjeskamer als een jongenskamer.

De Kinderkledingkast Solid Small is uitgerust met twee legplanken, twee grote lades en een kledingroede. De lades en deuren zijn voorzien van een soft-closing systeem en LED-verlichting. Deze verlichting gaat automatisch aan wanneer je de Kinderkledingkast Solid Big opent. Het kinderkamer meubel is uitgevoerd in hout, wit en gele accenten.

Bruto gewicht150 kg.
KleurWit
Garantie2 jaar garantie
MateriaalKwalitatief geperst hout, MDF hout
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee
Montageklik hier voor de meubelmontagedienst
Extra infoCombineer dit model met de overige Solid serie meubels om je set compleet te maken

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!