NewJoy Solid Kinderbureau

NewJoy Solid Kinderbureau
€ 449,00

of per maand vanaf € 9,83

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een kinderbureau dat past in een jongenskamer en een meisjeskamer. Het Kinderbureau Solid is uitgevoerd in kwalitatieve materialen en afgewerkt met hout, wit en gele accenten. Om genoeg opbergruimte te creëren is het kinderbureau uitgerust met drie lades, een deur en diverse opbergvakjes.

Het Kinderbureau Solid is ontworpen door het meubelmerk NewJoy en behoort tot de Solid kinderkamerserie. De lades en deur zijn voorzien van een soft-closing systeem. Met dit stijlvolle kinderbureau creëer je een fijne werkplak voor je zoontje of dochter. Combineer het Kinderbureau Solid met een kinderbureaustoel en kinder boekenkast en maak het plaatje compleet.

Bruto gewicht65 kg.
KleurSonoma Eiken
Extra infoCombineer dit model met de overige Solid serie meubels om je set compleet te maken
Garantie2 jaar garantie
MateriaalKwalitatief geperst hout, MDF hout
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee
Montageklik hier voor de meubelmontagedienst

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!