NewJoy Solid Kinderbed 2-in-1

NewJoy Solid Kinderbed 2-in-1
€ 479,00

of per maand vanaf € 10,49

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Dit kinderbed is niet alleen stijlvol maar ook praktisch. Het Kinderbed Solid 2-in-1 is voorzien van een extra bed die je doormiddel van wieltjes onder het bed vandaan kunt schuiven. Zo kun je logees gemakkelijk een comfortabel slaapplekje aanbieden. Het kinderbed is ontworpen door het meubelmerk NewJoy.

Het gehele kinderkamer meubel is uitgevoerd in kwalitatief hout. Het hout is netjes afgewerkt in wit met houten en gele accenten. Daarnaast is het hoofdbord van het Kinderbed Solid 2-in-1 voorzien van een inspirerende tekst. Je kunt het kinderbed combineren met de bijbehorende kinderkamer meubels uit de Solid serie.

Bruto gewicht85 kg.
KleurWit
Garantie2 jaar garantie
MateriaalKwalitatief geperst hout, MDF hout
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee
Montageklik hier voor de meubelmontagedienst
Extra infoCombineer dit model met de overige Solid serie meubels om je set compleet te maken

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!