NewJoy Solid Kinder Boekenkast

NewJoy Solid Kinder Boekenkast
€ 249,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een kinderkamer moet opgeruimd en netjes zijn. Daarom is deze handige kinder boekenkast ontworpen door het bekende meubelmerk NewJoy. De Kinder Boekenkast Solid biedt veel ruimte en kan tevens gecombineerd worden met de kinderkamer meubels uit de Solid serie.

De kinder boekenkast is uitgerust met diverse opbergruimtes waaronder twee kastjes. De deuren van deze kastjes zijn voorzien van een soft-closing systeem. De Kinder Boekenkast Solid is volledig uitgevoerd in hoogwaardige materialen en afgewerkt met hout, wit en gele accenten. Door de neutrale kleuren past de kinder boekenkast in een meisjeskamer maar ook in een jongenskamer.

Bruto gewicht45 kg.
KleurSonoma Eiken
MateriaalKwalitatief geperst hout, MDF hout
Breedte85 cm.
Diepte35 cm.
Hoogte176 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!