NewJoy Sailing Kinderbureau

NewJoy Sailing Kinderbureau
€ 569,00

of per maand vanaf € 12,46

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Met dit kinderbureau creëer je een sfeervolle leerplek voor je zoontje. Het kinderbureau Sailing van het meubelmerk Newjoy heeft een stoere Sailing look en is zeer functioneel. Het ontwerp is bijzonder en spraakmakend. Het kinderbureau met opzetstuk is voorzien van verschillende opbergvakjes en biedt een comfortabele ruimte om te kunnen studeren.

Doordat er gebruik is gemaakt van kwalitatief geperst hout is het kinderbureau erg stevig en zeer kwalitatief. Hierdoor kan je kind jarenlang gebruikmaken van dit kinderbureau. Bekijk voor een complete kinderkamer look ook de andere meubels voor deze kinderkamer serie.

Bruto gewicht95 kg.
KleurWit
Extra infoCombineer dit model met de overige Sailing serie meubels om je set compleet te maken
Garantie2 jaar garantie
MateriaalKwalitatief geperst hout, MDF hout
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee
Montageklik hier voor de meubelmontagedienst

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!