NewJoy Sailing Kinderbed 2-in-1

NewJoy Sailing Kinderbed 2-in-1
€ 569,00

of per maand vanaf € 12,46

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Dit 2-in 1 kinderbed is ontworpen door het meubelmerk Newjoy. Het 2-in-1 kinderbed Sailing heeft veel toepassingsmogelijkheden, Sailing is namelijk voorzien van een compact logeerbed. Het onderstel heeft soepel lopende wielen, je kunt logeerbed dus eenvoudig naar voren schuiven.

Het 2-in-1 kinderbed is uitgevoerd in de kleur wit en marineblauw en valt enorm op door zijn stoere design. Het kinderbed heeft een afmeting van 90x200 cm. en het onderstel is 90x190 cm. breed. Voor een complete kinderkamer look kun je dit bed ook combineren met een kinderkledingkast of kinderbureau van de kinderkamer serie Sailing.

Bruto gewicht102 kg.
KleurWit
Garantie2 jaar garantie
MateriaalKwalitatief geperst hout, MDF hout
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee
Montageklik hier voor de meubelmontagedienst
Extra infoCombineer dit model met de overige Sailing serie meubels om je set compleet te maken

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!