NewJoy Sailing Kinder Boekenkast

NewJoy Sailing Kinder Boekenkast
€ 379,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De kinderboekenkast Sailing behoort tot de kinderkamer serie Sailing van het meubelmerk Newjoy. De kinderboekenkast Sailing biedt voldoende ruimte voor schoolboeken, leesboeken en tijdschriften. Je hebt ook alle ruimte om leuke accessoires of spulletjes van je kinderen te plaatsen in de opbergvakken.

De kinderboekenkast heeft een stoere look en sluit perfect aan op de andere meubels uit de Sailing serie. Dankzij de combinatie van materiaal, kleur en design kun je met deze kinderboekenkast een stoere jongenskamer creëren.

Bruto gewicht51 kg.
KleurWit
Garantie2 jaar garantie
MaterialKwalitatief geperst hout, MDF hout
VerrijdbaarNee
Montageklik hier voor de meubelmontagedienst
Extra infoCombineer dit model met de overige Sailing serie meubels om je set compleet te maken

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!