NewJoy Rosa Schommelstoel

NewJoy Rosa Schommelstoel

€ 529,00

€ 476,10

of per maand vanaf € 10,43

incl. BTW

10% korting

Je voordeel is € 52,90

Niet meer leverbaar

Een schommelstoel wordt al snel geassocieerd met vroeger. Maar, een schommelstoel in je woonkamer, slaapkamer of kinderkamer kan heel trendy zijn en voor veel plezier zorgen. De Schommelstoel Rosa is en typisch voorbeeld van een ouderwets model waar je heerlijk in kunt ploffen om samen met je kleintje in slaap te vallen.

Deze schommelstoel is ontworpen door het meubelmerk NewJoy en volledig uitgevoerd in massief hout. Het hout garandeert de stevigheid en kwaliteit van de schommelstoel. Bovendien is het hout netjes afgewerkt en getest op gebruik met kinderen. De massief houten Schommelstoel Rosa wordt geleverd met bijbehorende kussens en voetbankje.

Bruto gewicht50 kg.
KleurEiken
MerkNewjoy
MaterialMassief Hout
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!