NewJoy Rosa Babybed Two

NewJoy Rosa Babybed Two
€ 579,00

of per maand vanaf € 12,68

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Dit speelse babybed heeft een authentiek ontwerp. Het massief houten frame, de spijlen en de sluier versterken elkaar waardoor het babybed een echte blikvanger is. Het meubelmerk NewJoy heeft dit houten babybed met passie ontworpen. Het babybed Rosa Two wordt geleverd met bijpassende sluier en kussens.

Het Babybed Rosa Two is geproduceerd met kwalitatief massief hout dat netjes is afgewerkt. Het hout is bovendien getest voor in kinderkamer waardoor je het babybed met een veilig gevoel kunt gebruiken. Het babybed is tevens uitgerust met een wiegfuncties waarmee je je klein gemakkelijk in slaap kunt wiegen.

Bruto gewicht77 kg.
KleurEiken
MerkNewjoy
MateriaalMassief Hout
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!