Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Newjoy Princess Big Kinderkledingkast

Newjoy Princess Big Kinderkledingkast
€ 749,00

of per maand vanaf € 16,40

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een absolute blikvanger in de kinderkamer is deze 3-deurs kledingkast van het meubelmerk Newjoy. De kinderkledingkast behoort tot de Kinderkamerserie Princess en is een absoluut topstuk. Dankzij de ruime vormgeving biedt de kinderkledingkast genoeg ruimte voor een hele kledingcollectie.

De sierlijke kinderkledingkast is wit afgelakt en voorzien van roze applicaties. De drie kleine lades zijn voorzien van roze knopjes met een diamantje. Van binnen is de Kinderkledingkast Princess in twee delen opgedeeld met diverse planken en een kledingroede met LED verlichting. De ovale spiegel maakt de Kinderkledingkast Princess elegant en zorgt voor een ruimtelijk gevoel in de kinderkamer.

Bruto gewicht177 kg.
KleurWit
MateriaalKwalitatief Geperst Hout , MDF Hout , Spiegel
Breedte144 cm.
Diepte66 cm.
Hoogte204 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!