Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Newjoy Princess Kinderbureau

Newjoy Princess Kinderbureau
€ 549,00

of per maand vanaf € 12,02

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Dit complete kinderbureau is een echte aanwinst voor in de kinderkamer. Het Kinderbureau Princess heeft alles wat meisjes willen. Een mooi ontwerp, hartjes, diamantjes en genoeg ruimte voor kleurboeken en kleurpotloden.

Het Kinderbureau Princess met opzetstuk is een meubel uit de Kinderkamerserie Princess. Deze serie is ontworpen en geproduceerd met hoogwaardige materialen door het meubelmerk Newjoy. Het Kinderbureau Princess is wit met roze gelakt en versiert met roze hartjes en maskers. Verder heeft het kinderbureau diverse vakken, lades en deurtjes. De ronde knopjes van de lades zijn voorzien van een kleine diamantje.

Afmeting:

Afmeting tafel: B126, D63, H78 cm.
Afmeting top unit: B126, D23, H79 cm.

  Bruto gewicht93 kg.
  KleurWit
  MateriaalKwalitatief Geperst Hout , MDF Hout
  Breedte0 cm.
  Hoogte7.5 cm.
  VerrijdbaarNee

  Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

  Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

  Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!