Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Newjoy Princess Boekenkast

Newjoy Princess Boekenkast
€ 399,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De Boekenkast Princess is een functionele boekenkast voor in een echte prinsessen kamer. Het ontwerp is sierlijk en de kleuren laten ieder meisjeshart sneller kloppen. Deze witte boekenkast is ontworpen door het meubelmerk Newjoy en behoort tot de Kinderkamerserie Princess.

De boekenkast is voorzien van twee grote lades en diverse opbergvakken. De knopgreep van de onderste lade is uitgerust met een diamantje. Verder is de witte boekenkast voorzien van roze hartjes en een afbelding van een kasteel. De Boekenkast Princess is uitgevoerd in kwalitatief MDF hout dat wit en roze is afgelakt.

Bruto gewicht85 kg.
KleurWit
MateriaalKwalitatief Geperst Hout , MDF Hout
Breedte91 cm.
Diepte50 cm.
Hoogte171 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!