Newjoy Pip Stapelbed

Newjoy Pip Stapelbed
€ 419,00

of per maand vanaf € 9,18

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een stapelbed is ruimtebesparend en heel erg leuk voor kinderen. Het Stapelbed Pip is veilig, stevig en gemakkelijk te combineren met de overige kinderkamer meubels. Het kinderbed is ontworpen door het meubel merk Newjoy en kan gecombineerd worden met de kinderkamersets van het merk.

Het Stapelbed Pip is uitgevoerd in MDF hout en wit afgelakt. Door de neutrale witte kleur is het stapelbed gemakkelijk te combineren. Als extra functie kun je het stapelbed delen in twee aparte 1-persoonsbedden. Bovendien wordt het witte stapelbed geleverd met twee bodemplaten. Combineer het witte Stapelbed Pip met leuk beddengoed en gezellige kussens.

Afmetingen matrassen:

Bijbehorende matras boven & onderbed: B90, D200

Bruto gewicht80 kg.
KleurWit
MateriaalKwalitatief Geperst Hout , MDF Hout
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!