NewJoy Pink Point Kinderkledingkast Small

NewJoy Pink Point Kinderkledingkast Small
€ 549,00

of per maand vanaf € 12,02

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een kinderkledingkast moet genoeg ruimte bieden aan alle kleding van je dochter. Daarom heeft deze kinderkledingkast van het meubelmerk NewJoy een ruim ontworp. Het kinderkamer meubel is uitgerust met twee planken en een kledingroede. De kledingroede heeft LED-verlichting die aangaat wanneer je de kast opent.

De Kinderkledingkast Pink Point behoort tot de Pink Point kinderkamerserie. Het ontwerp is tijdloos en warm. De witte kinderkledingkast is voorzien van een houten lijst en sierlijk roze accenten. De lade heeft een soft-closing systeem wat het gebruiksgemak ten goede komt. De PVC beschermranden zorgen ervoor dat je kleine meid zich niet snel kan bezeren.

Bruto gewicht157 kg.
KleurRoze
MateriaalKwalitatief geperst hout, MDF hout
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!