NewJoy Pink Point Kinderbed Big

NewJoy Pink Point Kinderbed Big
€ 469,00

of per maand vanaf € 10,27

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Dankzij het brede formaat (matras maat 120x200) is dit kinderbed perfect voor in een kinderkamer. Zo heeft je dochter genoeg ruimte om zich te bewegen tijdens haar slaap. Tevens is het kinderbed uitgevoerd in hoogwaardige materialen en zijn de randen/hoeken afgewerkt met een dun laagje PVC.

Met het Kinderbed Pink Point richt je de kinderkamer in met kindvriendelijke meubels. Dit kinderbed is ontworpen door het bekende meubelmerk NewJoy en hoort bij de Pink Point serie. De zachte kleuren geven het kinderbed een warme uitstraling. De leuke stippen maken het kinderbed weer speels en eigentijds. Het Kinderbed Pink Point wordt geleverd met bodemplaat.

Bruto gewicht92 kg.
KleurRoze
MateriaalKwalitatief geperst hout, MDF hout, Stof
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!