NewJoy Pink Point Kinderbed 2-in-1

NewJoy Pink Point Kinderbed 2-in-1
€ 619,00

of per maand vanaf € 13,56

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een 2-in-1 kinderbed (matras maat 90x200) is zeer functioneel dankzij de optie om van 1 bed 2 bedden te maken. Het Kinderbed Pink Point 2-in-1 is voorzien een onderbed (matras maat 90x190) die je kunt uitschuiven dankzij de wieltjes. Beiden bedden zijn voorzien van een bodemplaat waarmee het Kinderbed Pink Point compleet is.

Het frame van het kinderbed is uitgevoerd in kwalitatief hout dat afgewerkt is met lieve zachte kleuren. Het Kinderbed Pink Point is door het meubelmerk NewJoy speciaal ontworpen voor in een meisjeskamer. De randen/hoeken zijn afgewerkt met een beschermlaagje van PVC waardoor je kleine meid zich niet snel kan bezeren.

Bruto gewicht102 kg.
KleurRoze
MateriaalKwalitatief geperst hout, MDF hout, Stof
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!