NewJoy Pink Point Kinder Boekenkast

NewJoy Pink Point Kinder Boekenkast
€ 349,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Dankzij de roze accenten is deze kinder boekenkast een echte blikvanger in een meisjeskamer. Het ontwerp is speelse en de kleuren geven de kinder boekenkast een warme uitstraling. Combineer dit kinderkamer meubel met een leuk kinderbureau en een creer een plek waar je dochter kan leren en spelen.

De Kinder Boekenkast Pink Point is ontworpen door het meubelmerk NewJoy en is een item uit de Pink Point kinderkamer serie. Het kinderkamer meubel is voorzien van twee deurtjes met een soft-close systeem. Dankzij een beschermende PVC laag op de randen en hoeken is de Boekenkast Pink Point kindvriendelijk.

Bruto gewicht65 kg.
KleurWit
MateriaalKwalitatief geperst hout, MDF hout
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!