NewJoy Pink Bunny Kinderkledingkast Big

NewJoy Pink Bunny Kinderkledingkast Big
€ 649,00

of per maand vanaf € 14,21

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Met deze kinderkledingkast richt je de babykamer voor meisjes compleet in. De Kinderkledingkast voldoet aan alle eisen en voorziet in veiligheid, gezelligheid en multifunctionaliteit. Het kinderkamer meubel is ontworpen door het jonge merk NewJoy en behoort bij de Pink Bunny babykamerserie.

De Kinderkledingkast Pink Bunny is uitgerust met drie soft-close draaideuren en een soft-close lade. Het babykamer meubel is ingedeeld middels vijf legplanken een kledingroede. De kledingroede is weer voorzien van LED verlichting die automatisch aangaat wanneer je de deuren opent. De Kinderkledingkast Pink Bunny is geproduceerd met kwalitatieve materialen die goedgekeurd zijn voor gebruik in kinderkamers.

Bruto gewicht175 kg.
KleurRoze
MateriaalKwalitatief geperst hout, MDF hout
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!