NewJoy Pink Birdy Kinderkledingkast Big

NewJoy Pink Birdy Kinderkledingkast Big
€ 749,00

of per maand vanaf € 16,40

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De Kinderkledingkast Pink Birdy is een stijlvol en functioneel babykamer meubel. Het meubel is volgens de laatste trends op woongebied ontworpen door het jonge merk NewJoy. De kinderkledingkast is eventueel uit te breiden met de overige items uit de babykamerserie Pink Birdy.

Deze kinderkledingkast is kwalitatief en veilig dankzij het gebruik van uitsluitend kindvriendelijke materialen. De lades en deuren sluiten bovendien beheerst dankzij een soft-close systeem. De Kinderkledingkast Pink Birdy is uitgerust met een kledingroede en vijf legplanken. De kledingroede is voorzien van LED verlichting die aanspringt wanneer de Kinderkledingkast Pink Birdy wordt geopend.

Bruto gewicht176 kg.
KleurRoze
MateriaalKwalitatief geperst hout, MDF hout
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!