NewJoy Pink Birdy Commode

NewJoy Pink Birdy Commode
€ 479,00

of per maand vanaf € 10,49

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De babykamer Commode Pink Birdy is ontworpen door het meubelmerk NewJoy. Deze stijlvolle commode heeft een speels ontwerp en is uitgevoerd in neutrale kleuren. Het babykamer meubel is ontworpen door het bekende meubelmerk NewJoy. De gebruikte materialen zijn allemaal getest en goedgekeurd voor in kinderkamers.

De Commode Pink Birdy is voorzien van drie ruime lades. Deze lades hebben weer een soft-close systeem waarmee de veiligheid en kwaliteit is gegarandeerd. Met deze lades kun je alle kleding of het speelgoed van je kleine meid netjes opbergen. Ook kun je de Commode Pink Birdy gebruiken om leuke accessoires neer te zetten.

Bruto gewicht83 kg.
KleurWit
MateriaalKwalitatief geperst hout, MDF hout
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!