NewJoy Pink Birdy Babybed 2-in-1

NewJoy Pink Birdy Babybed 2-in-1
€ 699,00

of per maand vanaf € 15,31

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Het middelpunt in de babykamer is toch echt dit lieve babybedje. Het babykamer meubel trekt meteen je aandacht dankzij de warme kleuren en het speelse ontwerp. Wanneer je kindje groter wordt kun je het babybed bovendien omvormen tot een volwaardig kinderbed met kindernachtkastje.

Het Babybed Pink Birdy is voorzien van diverse ruime lades met een soft-close systeem. Dit leuke babybedje is ontworpen door het jonge meubelmerk NewJoy. Het babykamer meubel is uitgevoerd in kwalitatief hout dat gekeurd is voor babykamers. Het hout is netjes afgewerkt waardoor het babybed Pink Birdy een lange levensduur heeft.

Bruto gewicht146 kg.
KleurRoze
MateriaalKwalitatief geperst hout, MDF hout
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!