NewJoy New Land Kinderbureau

NewJoy New Land Kinderbureau
€ 469,00

of per maand vanaf € 10,27

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Kinderen moeten opgroeien in een inspirerende omgeving. Met het Kinderbureau New Land creëer je deze omgeving en geef je je zoontje of dochter een eigen werkplek. Het Kinderbureau New Land behoort tot de kinderkamer serie New Land van het bekende meubelmerk NewJoy en is uitgevoerd in hoogwaardige materialen.

Het Kinderbureau New Land is uitgevoerd in wit, hout, mosterdgeel en donkerbruin. Dankzij de neutrale kleuren kun je het kinderbureau gebruiken voor zowel een meisjeskamer als een jongenskamer. De poot van het kinderbureau is uitgevoerd in metaal. De lades van dit kinderkamer meubel zijn bovendien voorzien van een soft-closing systeem.

Bruto gewicht65 kg.
KleurSonoma Eiken
MateriaalKwalitatief geperst hout, MDF hout
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!