NewJoy New Land Kinderbed Small

NewJoy New Land Kinderbed Small
€ 349,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Het kinderbed New Land is misschien wel de meest onderscheidende kinderbed model van het meubelmerk Newjoy. Het kinderbed is uitgevoerd in lichte houttinten wat resulteert in een warme en natuurlijke uitstraling van het bed.

De kleuren en materialen van het kinderbed combineren goed met een witte interieur. De unieke vorm van het hoofdbord maakt het kinderbed heel bijzonder. De houten poten zorgen tevens voor een finishing touch. Bekijk ook de kinderkledingkast of commode van de serie New Land.

Bruto gewicht81.5 kg.
KleurWit
MateriaalKwalitatief geperst hout, MDF hout
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!