NewJoy New Land Kinderbed 2-in-1

NewJoy New Land Kinderbed 2-in-1
€ 529,00

of per maand vanaf € 11,59

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Het kinderbed New Land Big biedt alle comfort die je kind nodig heeft. Met een ligoppervlakte van 120x 200 cm. heeft je kind alle ruimte om comfortabel te liggen en makkelijk te bewegen in haar of zijn kinderbed.

Dit model van het meubelmerk Newjoy straalt in zijn eenvoud. Het hoofdbord heeft een verbluffend design, dankzij de unieke vorm, combinatie van materialen en lichte houttinten heeft het kinderbed een smaakvolle look. Je kunt het kinderbed eenvoudig combineren met andere meubels van de kinderkamer serie New Land.

Bruto gewicht122 kg.
KleurWit
MateriaalKwalitatief geperst hout, MDF hout
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!