NewJoy New Land Kinder Boekenkast

NewJoy New Land Kinder Boekenkast
€ 129,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Deze, op het eerste oog, simpele kinder boekenkast mag niet ontbreken in een volledig ingerichte kinderkamer. De Kinder Boekenkast New Land behoort tot de New Land kinderkamer serie maar kan natuurlijk ook gecombineerd worden met andere kinderkamer meubels.

Het meubel is ontworpen door het bekende meubelmerk NewJoy en uitgevoerd in kwalitatieve materialen. De Kinder boekenkast combineert hout en donkerbruin tot een stijlvol geheel en biedt genoeg ruimte om alle boeken en speelgoed van je kind op te bergen. De Kinder Boekenkast New Land kan dankzij de neutrale kleuren gebruikt worden voor de inrichting van zowel een jongenskamer als een meisjeskamer.

Bruto gewicht20 kg.
KleurSonoma Eiken
MateriaalKwalitatief geperst hout, MDF hout
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!