Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Newjoy Nautica Tafellamp

Newjoy Nautica Tafellamp
€ 89,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een bedlampje zorgt ervoor dat je kleine niet meer bang hoeft te zijn in het donkern. De Tafellamp Nautica is een speels bedlampje voor in een stoere jongenskamer. Door de combinatie van wit, rood en blauw heeft de tafellamp een echte zeemansloop.

De stoffen lampenkap is voorzien van leuke afbeeldingen die de Tafellamp Nautica een speelse uitstraling geven. De strepen van de lampenkap komen tevens terug in de lampenvoet. Deze tafellamp behoort tot de Kinderkamerserie Nautica van het meubelmerk Newjoy. Door de tafellamp te combineren met de bijpassende Hanglamp Nautica creëer je sfeer en gezelligheid in de kinderkamer.

Bruto gewicht3 kg.
KleurWit
MateriaalStof
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!