Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Newjoy Nautica Kinderkledingkast 2-deurs

Newjoy Nautica Kinderkledingkast 2-deurs
€ 529,00

of per maand vanaf € 11,59

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een functionele en speelse kinderkledingkast waarmee je de kinderkamer gezellig inricht. Het speelse ontwerp en de gezellige kleuren vallen direct op aan deze degelijke kinderkledingkast. De Kinderkledingkast Nautica combineert wit, rood en blauw tot een gezellige zeemanslook.

De kinderkledingkast is ontworpen door het meubelmerk Newjoy. Voor een complete inrichting kun je de kinderkledingkast combineren met overige kinderkamer meubels uit de Nautica serie. De Kinderkledingkast Nautica is uitgevoerd in MDF hout en voorzien van een legplank en een kledingroede. De Kledingroede is bovendien voorzien van LED verlichting waardoor de kinderkledingkast vanbinnen verlicht is.

Bruto gewicht92 kg.
KleurWit
MateriaalKwalitatief Geperst Hout , MDF Hout
Breedte90 cm.
Diepte60 cm.
Hoogte190 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!