Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Newjoy Nautica Kinderbureau

Newjoy Nautica Kinderbureau
€ 499,00

of per maand vanaf € 10,93

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Je kleine man een veilige en speelse plek geven om zich te ontwikkelen. Dat wil toch iedere ouder? Met dit kinderbureau van het meubelmerk Newjoy creëer je zo’n plek. Het Kinderbureau Nautica is een echte blikvanger en is speciaal ontworpen voor in de kinderkamer.

Het kinderbureau is een onderdeel van de Kinderkamerserie Nautica. Door het gebruik van MDF hout en een sterke lak is het kinderbureau van hoge kwaliteit. De speelse kleuren en het ontwerp zorgen voor een zeemanslook wat het kinderbureau speels maakt. Het Kinderbureau Nautica is voorzien van twee lades en een kastje met klepdeur.

Afmeting:

Afmeting tafel: B136, D63, H108 cm.
Afmeting top unit: B45, D24, H35 cm.

  Bruto gewicht77 kg.
  KleurWit
  MateriaalKwalitatief Geperst Hout, MDF Hout
  Breedte136 cm.
  Diepte63 cm.
  Hoogte143 cm.
  VerrijdbaarNee
  GemonteerdNee

  Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

  Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

  Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!