It's X-mas season! | 15% tot wel 50% kortingen

Newjoy Nautica Kinderbed 120x200

Newjoy Nautica Kinderbed 120x200
€ 449,00

of per maand vanaf € 9,83

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een riant kinderbed waar je kleine man genoeg ruimte in heeft om te bewegen. Het Kinderbed Nautica is 120 breed (matras maar 120x200) waardoor het meubel breder is dan een standaard 1-peroonsbed. Dit stijlvolle kinderbed is ontworpen door het bekende meubelmerk Newjoy en behoort tot de Kinderkamerserie Nautica.

Het Kinderbed Nautica is van hoogwaardige kwaliteit en volledig uitgevoerd in MDF hout. Door de combinatie van wit, blauw en rood is het kinderbed speels en vrolijk. Bovendien wordt het Kinderbed Nautica geleverd met bodemplaat waardoor je geen lattenbodem hoeft aan te schaffen. Met dit degelijke kinderbed is de kinderkamer compleet.

Bruto gewicht81 kg.
KleurWit
MateriaalKwalitatief Geperst Hout, MDF Hout, Metaal
Breedte214 cm.
Diepte127 cm.
Hoogte110 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!