Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Newjoy My World Boekenkast

Newjoy My World Boekenkast
€ 399,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Deze boekenkast past in zowel een meisjeskamer als een jongenskamer. De Boekenkast My World is zeer kwalitatief en volledig uitgevoerd in MDF hout. Door de speling van kleuren en vormen heeft de boekenkast een speelse uitstraling.

De Boekenkast My World is tevens voorzien van twee deurtjes voor het opbergen van bijvoorbeeld speelgoed. Je kunt de grijze boekenkast combineren met de overige kinderkamer meubels uit de My World kinderkamerserie. Deze serie is ontworpen door het gespecialiseerde meubelmerk Newjoy. De boekenkast voor in de kinderkamer is uitgevoerd in grijs, lime groen, wit en hout wat voor een frisse look zorgt.

Bruto gewicht66 kg.
KleurGrijs/Wit
Garantie2 jaar garantie
MateriaalKwalitatief Geperst Hout , MDF Hout
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee
Montageklik hier voor de meubelmontagedienst
Extra infoCombineer dit model met de overige My World serie meubels om je set compleet te maken

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten