It's X-mas season! | 15% tot wel 50% kortingen

Newjoy My Story Kinderbed 2-in-1

Newjoy My Story Kinderbed 2-in-1
€ 569,00

of per maand vanaf € 12,46

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een 2-in-1 kinderbed is een zeer functioneel meubel voor in de kinderkamer. Het kinderbied biedt namelijk de mogelijkheid om van één bed twee bedden te maken. Het Kinderbed My Story is voorzien van een onderbed met wieltjes dat je gemakkelijk kunt uitschuiven wanneer er logees komen.

Het Kinderbed 2-in-1 is geproduceerd met hoogwaardig MDF hout en uitgevoerd in wit en hout. Het sierlijke hoofdbord is voorzien van een roze roos die terugkomen in de gehele Kinderkamer serie My Story. De kinderkamer meubels binnen deze serie zijn ontworpen door het meubelmerk Newjoy. Dit kinderbed wordt geleverd met bodemplaten waardoor lattenbodems overbodig zijn.

Afmetingen matrassen:

Bijbehorende matras maat voor bovenbed: B90, D200
Bijbehorende matras maat voor onderbed: B90, D190

Bruto gewicht76 kg.
KleurSonoma Eiken
MateriaalKwalitatief Geperst Hout , MDF Hout
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!