Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Newjoy My Story Kinderbed 120x200

Newjoy My Story Kinderbed 120x200
€ 279,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Dit kingsize bed voor kinderen is het middelpunt van de kinderkamer. Het Kinderbed My Story is breder dan een normaal 1-persoons kinderbed (matras maar 120x200) en past mooi in een meisjeskamer. Het kinderbed is uitgevoerd in hoogwaardig MDF hout dat is afgewerkt met wit en hout.

Het hoofdbord van dit kinderbed is sierlijk vormgegeven en voorzien van een roze roos. Deze vormen komen terug bij de overige kinderkamer meubels van de Kinderkamer serie My Story. De meubels zijn ontworpen door het meubelmerk Newjoy. Het Kinderbed wordt met bodemplaat geleverd waardoor je geen lattenbodem hoeft aan te schaffen.

Bruto gewicht62 kg.
KleurWit
MateriaalKwalitatief Geperst Hout , MDF Hout
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!