Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Newjoy Laura Small Kinderbureau

Newjoy Laura Small Kinderbureau
€ 429,00

of per maand vanaf € 9,40

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Dit complete kinderbureau laura small maakt je kleine meid tot een echte prinses. Het Kinderbureau Laura van het meubelmerk Newjoy is uitgevoerd in warme materialen en voorzien van leuke accenten.

Het kinderbureau is uitgerust met een opzetstuk waar je woonaccessoires en boeken in kunt neerzetten. Daarbij is het Kinderbureau Laura small voorzien van een houten bureaublad wat terug komt in de onderkant van de kastjes. De sierlijk handgrepen zijn voorzien van roze kwastje en de bovenkant van het kinderbureau is voorzien van romantische roosjes.

Afmeting:

Afmeting tafel: B120, D61, H75 cm.
Afmeting top unit: B118, D25, H85 cm.

  Bruto gewicht78 kg.
  KleurWit
  Extra infoCombineer dit model met de overige Laura serie meubels om je set compleet te maken
  Garantie2 jaar garantie
  MateriaalKwalitatief Geperst Hout , MDF Hout
  Breedte0 cm.
  Hoogte7.5 cm.
  VerrijdbaarNee
  Montageklik hier voor de meubelmontagedienst

  Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

  Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

  Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!