NewJoy Laura Kindervloerkleed Outlet

NewJoy Laura Kindervloerkleed Outlet
€ 99,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Meisjeskamers hebben over het algemeen al een gezellige sfeer. Maar, met dit kindervloerkleed kun je de ruimte nog warmer, maar ook veiliger maken. Het Kindervloerkleed Laura behoort bij de collectie van het meubelmerk NewJoy.

Het kindervloerkleed is laagpolig waardoor deze gemakkelijk schoon te maken. Iets wat natuurlijk belangrijk is in de kinderkamer. Daarnaast heeft het Kindervloerkleed Laura Outlet een strak geweven structuur waardoor je kids veiliger kunnen spelen dan op de kale grond. Het Kindervloerkleed Laura heeft een lief blokjespatroon van roze en wit. Dit is een showroommodel. Het kindervloerkleed is schoon en onbeschadigd.

Bruto gewicht5 kg.
KleurRoze
Extra infoBestel de bijbehorende antislip zodat je vloerkleed niet glijd op je vloer
Materiaal100% PP Heatset Frisee
Breedte120 cm.
Diepte180 cm.
Hoogte1 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!