Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Newjoy Laura Kinderkledingkast Small

Newjoy Laura Kinderkledingkast Small
€ 499,00

of per maand vanaf € 10,93

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Deze 2-deurs kinderkledingkast van het meubelmerk Newjoy is een onmisbaar meubel in de kinderkamer. Dankzij een praktische indeling biedt de Kledingkast Laura genoeg ruimte voor de kledingcollectie van je kleine meid. Bovendien kun je de kledingkast combineren met de bijbehorende kinderkamer meubels uit de serie Laura.

De Kinderkledingkast Laura Small is uitgevoerd in hout en wit afgelakt. Een landelijke uitstraling wordt gerealiseerd door de toevoeging van houten tussenplanken. De roze kwastjes aan de deuren van de kinderkledingkast zijn speels. Ook is de Kinderkledingkast Laura voorzien van 3D roosjes die op het hout zijn bevestigd en voorzien van LED verlichting op de kledingroede.

Bruto gewicht90 kg.
KleurWit
Garantie2 jaar garantie
MateriaalKwalitatief Geperst Hout , MDF Hout
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee
Montageklik hier voor de meubelmontagedienst
Extra infoCombineer dit model met de overige Laura serie meubels om je set compleet te maken

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!