New Joy Laura Kinderkledingkast Outlet

New Joy Laura Kinderkledingkast Outlet

€ 729,00

€ 499,00

of per maand vanaf € 10,93

incl. BTW

32% korting

Je voordeel is € 230,00

Niet meer leverbaar

Zie je ze al hangen, al de schattige jurkjes en broeken van je dochter in deze romantische kinderkledingkast? De Kinderkledingkast Laura is ontworpen door het meubelmerk NewJoy en heeft een goede productkwaliteit.

De Kinderkledingkast Laura Outlet is uitgevoerd in E1 gecertificeerd MDF hout en afgewerkt dankzij 3D- en UV-printtechnieken. Het meubel heeft hierdoor 3D roosjes en een kleurvast oppervlak. Verder heeft de kinderkledingkast zachtere randen dankzij een laagje van 2 mm. dik PVC. De deuren zijn uitgerust met deurdempers en de LED-lamp brand alleen als je de deuren opent. Dit showroommodel is gemonteerd geweest en zal gedemonteerd worden geleverd.

Bruto gewicht176 kg.
KleurWit
MateriaalKwalitatief Geperst Hout , MDF Hout
Breedte140 cm.
Diepte63 cm.
Hoogte216 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!