NewJoy Laura Kinderbed Outlet

NewJoy Laura Kinderbed Outlet
€ 329,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Je kleine meid gaat vele romantische nachten tegemoet dankzij dit leuke kinderbed van het meubelmerk NewJoy. Het Kinderbed Laura heeft een perfecte productkwaliteit en is gemaakt van veilig materialen. Zo is het MDF hout waarmee dit kinderbed is gemaakt E1 gecertificeerd.

Het hout is afgewerkt met speciale 3D- en UV-printtechnieken. Daarnaast heeft het Kinderbed Laura Outlet zachtere PVC randen van 2 mm. dik. De roosjes op het hoofdbord en voeteneind zijn uitgevoerd in 3D. Dit witte kinderbed wordt met bedbodem en zonder matras geleverd. Het betreft hier een showroommodel welk gemonteerd en onbeschadigd is.

Bruto gewicht63 kg.
KleurWit
MateriaalKwalitatief Geperst Hout , MDF Hout
Breedte206 cm.
Diepte97 cm.
Hoogte105 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!