Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Newjoy Laura Kinderbed 90x200

Newjoy Laura Kinderbed 90x200
€ 329,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Het Kinderbed Laura is een romantisch bed voor de meisjeskamer. Het kinderbed behoort tot de Laura kinderkamerserie van het meubel merk Newjoy. Deze kinderkamerserie bevat diverse kinderkamer meubels waarmee je de meisjeskamer volledig en in een romantische stijl inricht. 

Het Kinderbed Laura is een 1-persoonsbed (matras maat 90x200) en wordt geleverd met bodemplaat. De ronde vormen van het ledikant komen mooi samen met de lieve kleuren. Het kinderbed is uitgevoerd in MDF hout en wit afgelakt. Het hoofdbord en het voetenbord zijn voorzien van lieve roosjes die op het hout zijn bevestigd. Combineer het Kinderbed Laura met het Nachtkastje Laura voor een stijlvol geheel.

Bruto gewicht63 kg.
KleurWit
MateriaalKwalitatief Geperst Hout, MDF Hout
Breedte206 cm.
Diepte97 cm.
Hoogte105 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!