Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Newjoy Laura Kinderbed 120x200

Newjoy Laura Kinderbed 120x200
€ 359,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Het Kinderbed Laura is een ruim 1-persoonsbed (matras maat 120x200) voor een lieve meisjeskamer. De ronde vormen van het ledikant en de zachte kleuren geven het kinderbed een romantische uitstraling. Het kinderbed behoort tot de Laura kinderkamerserie. Deze kinderkamer meubels zijn speciaal ontworpen door het meubel merk Newjoy.

Door de ruimte die het Kinderbed Laura biedt zijn vele fijne nachten gegarandeerd. Het kinderbed is uitgevoerd in MDF hout en wit afgelakt. Bovendien wordt het Kinderbed Laura geleverd met bodemplaat. De roze roosjes op het hoofdbord en het voetenbord zijn op het hout bevestigd wat een leuk 3D effect geeft.

Bruto gewicht83.6 kg.
KleurWit
MateriaalKwalitatief Geperst Hout , MDF Hout
Breedte206 cm.
Diepte127 cm.
Hoogte105 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!