Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Newjoy Laura Big Kinderbureau

Newjoy Laura Big Kinderbureau
€ 549,00

of per maand vanaf € 12,02

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Dit complete kinderbureau laura big maakt je kleine meid tot een echte prinses. Het Kinderbureau Laura van het meubelmerk Newjoy is uitgevoerd in warme materialen en voorzien van leuke accenten. Bovendien kun je de kinderkamer volledig inrichten met het woonprogramma Laura.

Het kinderbureau is uitgerust met een opzetstuk waar je woonaccessoires en boeken in kunt neerzetten. Daarbij is het Kinderbureau Laura voorzien van een houten bureaublad wat terug komt in de onderkant van de kastjes. De sierlijk handgrepen zijn voorzien van roze kwastje en de bovenkant van het kinderbureau is voorzien van romantische roosjes.

Afmeting:

Afmeting tafel: B140, D61, H75 cm.
Afmeting top unit: B138, D25, H85 cm.

  Bruto gewicht98 kg.
  KleurWit
  MateriaalKwalitatief Geperst Hout , MDF Hout
  Breedte0 cm.
  Hoogte7.5 cm.
  VerrijdbaarNee

  Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

  Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

  Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!