Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

NewJoy Jasmin Kinderbureau

NewJoy Jasmin Kinderbureau
€ 699,00

of per maand vanaf € 15,31

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een kinderbureau is natuurlijk belangrijk voor de ontwikkeling van je kleine meid. Combineer een kinderbureau met een kinder boekenkast en kinderbureaustoel om het werkplekje compleet te maken.

Het kinderbureau Jasmin van het meubelmerk NewJoy is een waanzinnig meubel om de kinderkamer mee in te richten. Het kinderbureau is erg stevig dankzij het gebruik van kwalitatief hout en perfect afgewerkt met witte lak. Daarnaast biedt het kinderbureau genoeg opbergmogelijkheden voor alle schrijfblokken, voorleesboeken en pennen van je kleine meid. De sierlijke pootjes maken het kinderbureau compleet en zorgen voor een echte prinsessen look.

Bruto gewicht58 kg.
KleurWit
Garantie2 jaar garantie
MateriaalKwalitatief geperst hout, MDF hout
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee
Montageklik hier voor de meubelmontagedienst
Extra infoCombineer dit model met de overige Jasmin serie meubels om je set compleet te maken

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!