Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Newjoy Crown Kinderbureau

Newjoy Crown Kinderbureau
€ 499,00

of per maand vanaf € 10,93

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Het Kinderbureau Crown heeft dankzij het gebruik van wit en roze een lieve uitstraling. Hierdoor is het kinderbureau met opzetstuk prima geschikt om je kleine meid een plek voor haarzelf te geven. Het Kinderbureau Crown is ontworpen door het meubelmerk Newjoy en behoort tot de Crown kinderkamerserie.

Het witte kinderbureau is voorzien van twee roze planken en drie roze knopjes. Daarnaast is het kinderbureau aan de bovenkant voorzien van roze roosjes wat het geheel compleet maakt. Het Kinderbureau Crown is uitgerust met een opzetstuk en diverse lades en vakjes wat zorgt voor een speels effect.

Afmeting:

Afmeting tafel: B126, D63, H78 cm.
Afmeting top unit: B125, D23, H78 cm.

  Bruto gewicht98 kg.
  KleurWit
  Extra infoCombineer dit model met de overige Crown serie meubels om je set compleet te maken
  Garantie2 jaar garantie
  MateriaalKwalitatief Geperst Hout , MDF Hout
  Breedte0 cm.
  Hoogte7.5 cm.
  VerrijdbaarNee
  Montageklik hier voor de meubelmontagedienst

  Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

  Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

  Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!