NewJoy Captain Kinderkledingkast Outlet

NewJoy Captain Kinderkledingkast Outlet
€ 699,00

of per maand vanaf € 15,31

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Ook echte piraten willen kun kleding netjes kunnen wegleggen. Daarom heeft het meubelmerk NewJoy deze grote kinderkledingkast ontworpen. Het kinderkamer meubel heeft een stoer ontwerp met piraten details!

De Kinderkledingkast Captain Outlet is gemaakt van E1 gecertificeerd MDF hout en afgewerkt dankzij 3D- en UV-printtechnieken. De deuren hebben deurdempers en de lades hebben een soft-close systeem. Daarnaast gaat er in het hanggedeelte van de kinderkledingkast een LED-lampje branden zodra je het meubel opent. Ook heeft de Kinderkledingkast Captain 2 mm. dikke PVC randen. Dit is een showroommodel. De kinderkledingkast is gemonteerd geweest en onbeschadigd. Het meubel zal gedemonteerd geleverd worden.

Bruto gewicht143.5 kg.
KleurBruin
MateriaalKwalitatief Geperst Hout , MDF Hout
Breedte121 cm.
Diepte64 cm.
Hoogte212 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!