Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Newjoy Captain Kinderbureau

Newjoy Captain Kinderbureau
€ 699,00

of per maand vanaf € 15,31

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Met dit kinderbureau creëer je een veilige en inspirerende plek waar je zoontje met veel plezier kan opgroeien. Het Kinderbureau captain heeft een stoere piraten look en is van alle gemakken voorzien. Met dit kinderbureau is de kinderkamer compleet.

Het kinderbureau behoort tot de Kinderkamerserie Captain van het meubelmerk Newjoy. Het ontwerp is simpel maar praktisch. De uitvoering van de kinderbureau is daarentegen heel bijzonder. Het Kinderbureau is voorzien van drie grote lades aan de linkerkant en drie kleine lades in het opzetstuk. Door het gebruik van MDF hout is het Kinderbureau Captain bovendien erg stevig en kwalitatief.

Afmeting:

Afmeting tafel: B130, D70, H75 cm.
Afmeting top unit: B130, D24, H95 cm.

  Bruto gewicht111 kg.
  KleurBruin
  MateriaalKwalitatief Geperst Hout , MDF Hout
  Breedte130 cm.
  Diepte70 cm.
  Hoogte170 cm.
  VerrijdbaarNee
  GemonteerdNee

  Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

  Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

  Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!