NewJoy Captain Kinderboekenkast Outlet

NewJoy Captain Kinderboekenkast Outlet
€ 279,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Boeken om voor te lezen, boeken om plaatjes te kijken of boeken om zelf te (leren) lezen. Dankzij deze stoere boekenkast van het meubelmerk NewJoy kunnen nu ook echte piraten hun boeken netjes opbergen.

De Kinderboekenkast Captain Outlet is afgewerkt met speciale 3D- en UV-printtechnieken. Hierdoor heeft het meubel leuke 3-dimensionale details en stoere piraten tekeningen. Daarnaast is de kinderboekenkast gemaakt van E1 gecertificeerd MDF hout en voorzien van 2 mm. dikke PVC randen die zachter zijn dan normale randen. Dit is een onbeschadigd showroommodel welke gemonteerd is geweest en gedemonteerd geleverd wordt.

Bruto gewicht38 kg.
KleurBruin
MateriaalKwalitatief Geperst Hout , MDF Hout
Breedte60 cm.
Diepte33 cm.
Hoogte151 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!